Tuotteet

Boulevard Bronze™ Itseruskettava voide

Hohtava iho, kaunis rusketus ja aistillinen tuoksu. Tätä tytöt haluavat… Ei pelkästään rusketukseen vaan myös illaksi, kun haluat kävellä kadulla ja esitellä rusketustasi ja seksikästä vartaloasi.

+ Hibiscus Antioxidant
+ Goldtone™ 20 Instant Bronzer
+ Xtreme Moist™

Frantic Famous™ Itseruskettava voide

Tämä on silkkaa hulluutta. Jos löydät tämän ensimmäisenä, voit aloittaa trendin tähtien tapaan. Jos haluat olla kuuluisa, kannattaa olla vähän hullu!

+ Goldtone™ 30 Instant & Time Released Bronzers
+ Tropic Tan Enhancers
+ Xtreme Moist™

Black Amber™ Itseruskettava voide

Kun olet kerran kokeillut Black Amberia™… Aivan! Odotus on päättynyt, erittäin tumma rusketus ja täydellinen ihonhoito ovat täällä. Black Amber™ tunnetaan vahvasta, ihoa parantavasta tehostaan.

+ Light Diverting™ Minerals
+ Goldtone™ 50 Instant & Time Released Bronzers
+ CoQ10 Anti-Aging

Extandit™ Kosteusvoide

Bileet eivät pääty tähän! Ihosi saa vielä juhlia ruskettumisen jälkeenkin. Extandit™ tarjoaa bileiden jatkot ihollesi. Jos haluat rusketuksesi kestävän kauemmin ja ihosi tuntuvan pehmeältä ja sileältä, vie ihonhoito seuraavalle tasolle.

+ Xtreme Moist™
+ Hibiscus Extracts
+ CoQ10 Anti-Aging
+ Vitamin E

Black Curves™

Tämä rusketusvoide on oikea superseksikkyyden ilmentymä: tumma, terve rusketus sekä virheettömän kiinteä iho. Goldtone-pika- ja pitkävaikutteiset ruskettajat takaavat tumman, luonnollisen näköisen rusketuksen, kun taas selluliittia poistavat, kiinteyttävät peptidit saavat ihon tunumaan kiinteältä ja näyttämään upealta.

+ BodySculp™ Anti-Cellulite + Goldtone™ 88 Instant & Time Released Bronzers
+ CoQ10 Anti-Aging + Tropic Tan Enhancers
+ Xtreme Moist™ + Vitamin E + Tyrosine Boost™

Intenz™ Black

Huippusuositun Intenz™-voiteemme paha isoveli. Haluatko mennä astetta pidemmälle ja hankkia kaupungin seksikkäimmän rusketuksen meidän avustuksellamme? Goldtone™-pika- ja pitkävaikutteiset ruskettajat takaavat superseksikkään rusketuksen hetkessä, kun taas rauhoittavat, ihoa hoitavat ainesosat tuovat ihollesi nuorekkaan hehkun.

+ Tyrosine Boost™
+ Tropic Tan Enhancers
+ Xtreme Moist™
+ Goldtone™ 44 Instant & Time Released Bronzers
+ Tan Fresh™ Technology

Intenz™ Itseruskettava voide

Syvennä rusketustasi! Helppo ja nopea rusketus, loistavat lopputulokset. Levitä iholle ja anna tulosten näkyä. Viimeisimmät ruskettavat yhdisteet takaavat Intenz™-elämyksen!

+ Tropic Tan Enhancers
+ Xtreme Moist™
+ Tyrosine Boost™
+ Tan Fresh™ TechnologyVäriä elämään Tahneella®!

Upea, uusi tuotesarja Peau d’Or® - tuoteperheessä. Haluatko elämäsi parhaan rusketuksen? Täyteläiset luonnollisen rusketuksen tehostajat, loistavat itseruskettavat voiteet ja parhaat ihonhoitoyhdisteet antavat sinulle juuri sellaisen rusketuksen, jota olet aina halunnut. Tahnee® on upea, uusi tuotesarja Peau d’Or® - tuoteperheessä ja täydellinen valinta sinulle, jos kaipaat korkeaa laatua, loistavia lopputuloksia sekä ennenkuulumatonta vastinetta rahoillesi.

Tahneen® parhaat hyödyt

#1 Nopeampi, tummempi ja syvempi rusketus. Tahnee® - rusketusvoiteet nopeuttavat luonnollista ruskettumista ja maksimoivat rusketustulokset käyttäen apunaan viimeisimpiä itseruskettavia sekoituksia sekä parhaita rusketusta tehostavia yhdisteitä.

#2 Terveempi iho. Tuotteissa on edistyneitä ikääntymistä hidastavia yhdisteitä, luonnon antioksidantteja sekä tehokosteuttavia ja ihoa kiinteyttäviä yhdisteitä. Tahnee® saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä kuin koskaan ennen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Mikä tuote minun kannattaisi valita?

Tahnee® tarjoaa useita erilaisia tuotteita. Alla on tietoa eri tuoteryhmistä.

Rusketuksen tehostajat ilman itseruskettavaa.

Nämä voiteet auttavat saamaan tummemman ja kestävämmän rusketuksen voimakkaiden rusketuksentehostajien ja tehosteyhdisteiden avulla mutta pitävät ihon myös kosteana ja terveenä antioksidanttien ja ikääntymistä hidastavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Tuotteet:

-Intenz™ – Ei vaivaa, vain Intenz…

Rusketuksen tehostajat, joissa on itseruskettavaa

Lyömätöntä ihonhoitoa, luonnollisia rusketuksen tehostajia sekä rusketusta parantavia yhdisteitä, joihin on lisätty nykyaikaisin pika- ja pitkävaikutteinen rusketusteknologia. Upean rusketuksen saa nyt vähemmällä UV-säteilyllä!

Tuotteet:

- Boulevard Bronze™ – Esittele seksikästä vartaloasi!

- Frantic Famous™ – Heittäydy hulluksi!

- Most Wanted™ – Jos haluat olla haluttu…

- Black Amber™ – Kun kerran kokeilee mustaa...

Ruskettumisen jälkeen / kosteusvoiteet

Kun ruskettumisen jälkeen käyttää laadukasta kosteusvoidetta, joka korjaa ja ravitsee ihoa, voi saada kauniin, terveen näköisen rusketuksen sekä silkinpehmeän ihon. Extandit täyttää kaikki ihon toiveet.

Tuotteet:

- Extandit™ – bileiden jatkot ihollesi…

2. Ovatko tuotteet hyväksi iholleni?

Ovat! Oikein käytettynä ne jopa pienentävät UV-säteilyyn liittyvää ihovaurioiden riskiä!

Näin tuotteemme toimivat:

Fakta #1: vähemmän aurinkoa, sama lopputulos. Rusketusvoide nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia. Siten saat samalla UV-säteilyn määrällä nopeamman ja tummemman rusketuksen. Saat upean rusketuksen vähemmällä UV-säteilyllä!

Fakta #2: erinomainen ihonhoito. Tahnee®-voiteissa käytetään kehittynyttä ikääntymistä hidastavaa teknologiaa, tehokkaita antioksidantteja sekä ihoa kiinteyttäviä ainesosia. Ne auttavat vähentämään UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä sekä tekevät ihostasi silkinpehmeän!

3. Miksi käyttäisin rusketusvoidetta?

3 merkittävää hyötyä:

#1 Nopeampi, tummempi ja syvempi rusketus. Tahnee®-rusketusvoiteet nopeuttavat luonnollista ruskettumista ja maksimoivat rusketustulokset käyttäen apunaan viimeisimpiä itseruskettavia sekoituksia sekä parhaita rusketusta tehostavia yhdisteitä.

#2 Terveempi iho. Tuotteissa on edistyneitä ikääntymistä hidastavia yhdisteitä, luonnon antioksidantteja sekä tehokosteuttavia ja ihoa kiinteyttäviä yhdisteitä. Tahnee® saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä kuin koskaan ennen!

#3 Pienennä ihovaurioiden riskiä ja säästä rahaa! Tahneen rusketusvoiteiden avulla saavutat samat lopputulokset vähemmällä UV-säteilyllä.

Voit ostaa tuotteita meidän paikka